Utolsó rendelkezésre álló darabok

Professzionális elektromos láncfűrész. Percek alatt átvágja a legnagyobb fákat is.

BEST SELLER N. 1

Értékelés ★★★★★ 4.8/5

Utolsó 7 darab

Adja le rendelését még ma 23:59-ig kapni:

AZ 50%-OS AJÁNLAT

49999 HUF​

29999 HUF

Tökéletes fák, tűzifa, deszkák, raklapok és gerendák vágásához a legkisebb erőfeszítés nélkül!

Professzionális láncfűrészünk ideális a ház körüli összes munkához, minimális erőfeszítéssel, a legkisebbtől a legnagyobb vágásokig.

Fákat, ágakat, deszkákat, fát és egyéb tárgyakat vág másodpercek alatt. Újratölthető elektromos motorjának köszönhetően olyan gyakran használhatja, amilyen gyakran csak akarja, a második akkumulátorral pedig egy hétig is kitart anélkül, hogy valaha is lemerülne!

Megtakarítja a benzinköltségeket, és a beépített túlmelegedésgátló rendszernek köszönhetően órákon át biztonságosan dolgozhat.

A nagy teljesítményű kefe nélküli villanymotor percenként akár 18 000 fordulatszámmal forgatja a láncot, amely vajként vág bármilyen fát vagy tárgyat nagy pontossággal, még a majdnem 1 méter széles rönköket is.

Az acél fogaskerekek állandó, csúszásmentes erőátvitelt biztosítanak. Az automatikus kenőrendszer keni és védi a láncot, növelve annak simaságát és biztosítva a pontos vágást.

Egyszerűen csavarja le a kupakot, és töltse fel a tartályt a mellékelt olajjal, amelyet a KIT-ben talál.

A 80000 mAh kapacitású akkumulátor garantálja a folyamatos működés teljes autonómiáját.

A gyorstöltőnek köszönhetően pedig a teljes feltöltés mindössze néhány percet vesz igénybe, és máris újra munkába állhat.

Utolsó 7 darab

Adja le rendelését még ma 23:59-ig kapni:

AZ 50%-OS AJÁNLAT

49999 HUF​

29999 HUF​

Növények és fák metszése percek alatt

Ne fárassza magát órákig tartó munkákkal, láncfűrészünk vágási pontossága és könnyű kezelhetősége révén bármilyen munkát pillanatok alatt elvégezhet.

Elektromos energiával működik, így pénzt és gázolajat takarít meg.

A 2 beépített akkumulátorral pénzt takarít meg a benzinre és védi a környezetet. Nem bocsát ki mérgező szagot a kipufogógázból.

A KÉSZLET TARTALMAZZA

Tartalék láncok, 2 akkumulátor, védőszemüveg és védőkesztyű, kenőolaj és hordtáska. Minden, ami a tökéletes munkához szükséges.

Ügyfélértékelés 4.8/5 ★★★★★

5
4
3
2
1

5/5
5/5
„Nagyon elégedett vagyok ezzel az ultra erős láncfűrésszel. Hihetetlenül könnyű használni, és nagyszerű munkát végez mindenféle méretű ágak és sövények vágásával a kertemben és a mezőn. Könnyen kezelhető és pontosan vág.”
Csaba Kovács
4.5/5
4.5/5
3 fa kivágása és ágak levágása kevesebb, mint fél nap alatt! Hihetetlen, hogy milyen erős ez a láncfűrész. Tűzifa vágására is használtam, olyan könnyű és szuper kényelmes vele dolgozni. A munka végeztével az akkumulátor még mindig fel volt töltve. Csak ajánlani tudom!
György Németh
4.5/5
4.5/5
Hosszú, éles penge. Tökéletes minden vágáshoz! És az a tény, hogy újratölthető, azt jelenti, hogy nem kell időt pazarolnia a benzinvásárlásra!
Jànos Takács

HAGYJA MEG ADATAIT AZ ALÁBBIAKBAN ÉS KATTINTSON A MEGRENDELÉS GOMBRA

49999 HUF​

29999 HUF​
A csomagban talál egy kártyát az összes elérhetőségünkkel, hogy szükség esetén kapcsolatba léphessen velünk.

Copyright © 2022 Minden jog fenntartva.

Torna in alto