Доставка в рамките на 48 часа
Наложен платеж при доставка
Среден резултат от 4,89
4.89/5

PlayMirror - вашият огледален бордови компютър

Най-новото поколение огледало с 4K сензорен екран с навигация, хендсфри, музика, предна и задна камера, което записва и наблюдава автомобила 24 часа в денонощието за пълна защита, регистрира произшествия, помага при паркиране и подобрява видимостта през нощта.

Поръчайте днес, за да активирате 50% отстъпка!
Последни 33 свободни места.

Ограничени бройки

лв 258.99
лв 129
00
  •  
-50%

БЕЗПЛАТНА бърза доставка в рамките на 48 работни часа

Удобно е да платите в брой при доставката на продукта на куриера.

30-дневно право на възстановяване на разходи

Инсталира се много лесно:
просто го прикрепете към огледалото за обратно виждане на автомобила си. Със своята предна и задна камера то е проектирано да ви придружава по време на шофиране, което го прави по-лесно и по-безопасно. Благодарение на неговите камери и 4K визия няма да пропуснете нито един детайл, докато шофирате. Освен това камерите записват, когато паркирате (и не сте в автомобила) и докато шофирате.

УДОБЕН ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ ИНТЕРФЕЙС ЗА БЕЗПРОБЛЕМНО ПРЕЖИВЯВАНЕ УПРАВЛЯВАЙТЕ ЛЮБИМАТА СИ МУЗИКА И ПРИЛОЖЕНИЯ С ЛЕКОТА

Огледалото за обратно виждане има интуитивен и лесен за използване интерфейс, който улеснява управлението на функциите.

Благодарение на интуитивната операционна система и опциите за персонализиране можете да управлявате музиката, любимите си приложения и други функции на автомобила лесно и без напрежение.

Изберете любимата си плейлиста, отговаряйте на повиквания или преглеждайте приложения – всичко това само с няколко докосвания на екрана.

Защита в случай на злополука или вандализъм

Можете ли да го използвате като обикновено огледало за обратно виждане?

Абсолютно!

С натискането на един бутон то се превръща в стандартно огледало за обратно виждане, за да бъде шофирането безопасно и лесно.

Подгответе автомобила си за бъдещето, за да не бъде просто пътуване, а необикновено преживяване с всеки километър!

Помощ при паркиране

При движение на заден ход таблото на огледалото незабавно превключва на цял екран на задната камера и линията за паркиране се показва автоматично.
Това предлага на водача най-високо ниво на безопасност и видимост при движение на заден ход.

360° НЕПРЕКЪСНАТ ЗАПИС

Системата за контрол на паркирането активира камерата, дори когато автомобилът е неподвижен, и записва всеки опит за кражба, удар или сблъсък по време на паркиране чрез вградената 500 mAh батерия. Благодарение на сензора за сблъсък G-Sensor в случай на автомобилна катастрофа устройството съхранява записа, за да гарантира, че най-важното видео доказателство няма да бъде изгубено.

Подобрено нощно виждане

Камерите са оборудвани с усъвършенствана технология 4k, която подобрява нощното виждане при слаба осветеност, предотвратява преекспонирането на видеото при шофиране и движение на заден ход и осигурява много рязко изображение през нощта.

Слушане на музика и гледане на видеоклипове

разполага с интуитивен и удобен интерфейс, който улеснява управлението на функциите. Изберете любимата си плейлиста, отговаряйте на повиквания или преглеждайте приложения - всичко това само с няколко докосвания на екрана.

Apple Carplay/Android Auto:

Тя поддържа връзката Carplay на телефона IOS и връзката Android Auto на телефона с Android. След като използвате мобилния телефон за установяване на връзка с огледалото за обратно виждане, можете да използвате програмата на мобилния телефон за извършване на навигация, музика, приемане или прекратяване на повиквания и други операции.

Гласов контрол:

Управлявайте пътуването си, без да вдигате пръст, благодарение на интуитивното гласово управление.

  • 2 Smart Cams с висока разделителна способност
  • 1 БЕЗПЛАТНА 128 GB SD карта
  • 1 зарядно устройство за кола 12 V
  • 1 x 10 м свързващ кабел
  • Ръководство за употреба на всички езици
  • 3-годишна гаранция
  • Бърза доставка в 24/48 часа
  • Плащане при доставка
Отзиви
+ 0
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 97%
4/5 ⭐⭐⭐⭐ 88%
3/5 ⭐⭐⭐ 16%
2/5 ⭐⭐ 7%
1/5 ⭐ 3%
Dimitar V.
Dimitar V.
Leggi Tutto
Монтирах го на колата на съпругата ми, за да му дам иновативно докосване и трябва да кажа, че е наистина готино! Работи практически като телефон и има луди графики, навигаторът е много бърз и отзивчив, по-добър от смартфон
Mariya M.
Mariya M.
Leggi Tutto
След една седмица употреба мога да гарантирам, че наистина си заслужава, впечатляващи графики, точна и гладка камера ви позволява да паркирате по-бързо и нощният запис е удобен в случай на вандализъм. Той има няколко функции, които тепърва ще тествам, засега 5 звезди заслужават всички те
Stoyan C.
Stoyan C.
Leggi Tutto
Тя не само ми осигурява по-голяма сигурност по време на шофиране, но и ми позволява да управлявам автомобила си от разстояние, особено в райони, които са по-предразположени към кражби.
Ivaylo L.
Ivaylo L.
Leggi Tutto
Най-накрая намерих начин да направя автомобила си по-интелигентен! Инсталацията беше изключително лесна, а предлаганата функционалност надмина очакванията ми. Вече имам Carplay и на стария си автомобил!!!
Rositsa V.
Leggi Tutto
Остро изображение, лесен монтаж, помага много за премахване на скритите ъгли на автомобила.
Vladimir J.
Leggi Tutto
Направена е за моя кемпер, защото с високата камера не се виждат превозните средства отзад. Камерата се монтира на регистрационния номер и е много полезна както за изпреварване, така и за да се видят всички превозни средства в колоната (особено мотоциклетите, които често са скрити дори от погледа на страничните огледала) Добра видимост през нощта в тъмното. Сравнително лесен за сглобяване (само трябва да се намерят подходящите проходи за кабела). С 10-метровия кабел успях много добре да свържа камерата на 7,4-метров кемпер
Precedente
Successivo

Покажи всички 739 отзива...

Как да поръчате?

Поръчайте, като оставите данните си по-долу.

Оператор ще се свърже с вас възможно най-скоро, за да потвърди данните ви.

Бърза доставка в рамките на 48 часа, пратката ви ще пристигне в дома ви.

Платете сигурно при доставката на продукта в брой.

Ограничени бройки

лв 258.99
лв 129
00
  •  
-50%

Често задавани въпроси

Да, за да гарантираме вашето удобство и сигурност, предлагаме наложен платеж, така че можете да платите на куриера директно, когато пратката пристигне в дома ви!”

“Куриерът обикновено доставя пратките в рамките на 48 часа, ако не настъпят непредвидени събития и забавяния.”

Бързата и застрахована доставка е напълно БЕЗПЛАТНА.

Разбира се! Ако все още не сте попълнили формуляра за поръчка и не сте решили какво да направите, един от нашите оператори ще се свърже с вас по телефона, за да отговори на всичките ви въпроси преди покупката.

Да, стига да е в рамките на 30 дни от получаването на продукта.

Напълно да, ако забележите символа за катинарче с https в горния ляв ъгъл, това гарантира, че данните ви се изпращат в пълна сигурност на нашите оператори, които ще отговарят за доставката на продукта.

Можете да прочетете повече за това в нашата Политика за поверителност.

We offer a reliable and convenient e-commerce platform, connecting people with products that improve their daily lives.

© 2024 oneprime.org – All rights reserved.

info@oneprime.org
Torna in alto