Παράδοση μέσα σε 48 ώρες
Μετρητά στην παράδοση
Μέση βαθμολογία 4.89
4.89/5

Φαντάσματα Συνταγογράφησης με Αυτόματη Τεχνολογία Εστίασης και Μεταβλητή Συνταγή για κάθε Μάτι

Μια ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες διόρθωσης της όρασής σας, επιτρέποντάς σας να φοράτε ένα ζευγάρι γυαλιά, ακόμα και αν έχετε διαφορετικά.

Παραγγείλετε σήμερα για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση 50!
Τελευταίες 33 διαθεσιμότητες

Περιορισμένα κομμάτια

69.99
29,95
  •  
-50%

ΔΩΡΕΑΝ γρήγορη αποστολή μέσα σε 48 ώρες απασχόλησης

θα πληρώσετε άνετα σε μετρητά κατά την παράδοση του προϊόντος στον αγγελιαφόρο.

30-ημέρες δικαίωμα επιστροφής

 
 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΓΥΑΛΙΆ ΖΟΥΜ και τα μάτια σας θα βρουν αυθόρμητα και αυτόματα την εστ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο στην παραλία, να τα χρησιμοποιήσετε για να κοιτάξετε την απόσταση.

Αυτή είναι η Επαναστατική Τεχνολογία Οπτικής Εστίασης! Το μάτι σας θα εστιάσει αυτόματα, επιλέγοντας τη σωστή συνταγή για να δείτε καλύτερα!”

Μπορείτε επίσης να τα ανταλλάξετε με την οικογένειά σας.

Δεν έχει σημασία πόσους βαθμούς έχεις στα μάτια σου. Χάρη στα χαρακτηριστικά αυτοπροσαρμογής, οι φακοί προσαρμόζονται σε αυτό που βλέπετε και μπορούν να φορεθούν από άτομα με συνταγές από 0,5. ΆΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΌ

Υπερβολικό, άνετο και κομψό! – Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, ιδανικό τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες!

Δεν χρειάζεται πλέον να τους φοβάστε να σπάσουν λόγω τυχαίων πτώσεων. Οι ναοί, από την άλλη πλευρά, είναι εξαιρετικά ευέλικτοι, προσαρμόζοντας στο πρόσωπό σας άνετα και ομαλά. Ένα Ζουμ δύναμης: και μοντέρνο

Θέλετε ένα ζευγάρι γυαλιά που θα προσαρμόζονται κάθε φορά που η όρασή σας χειροτερεύει ή καλύτερα, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε? Θέλετε μοντέρνα γυαλιά που ταιριάζουν σε εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας χωρίς προβλήματα?

ΆΦΘΑΡΤΟΣ

ΑΥΤΟΦΩΝΊΑ

Κανονισμός αποφοίτησης

ΕΎΚΑΜΠΤΕΣ ΡΆΒΔΟΙ

ΈΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌ ΖΕΥΓΆΡΙ ΓΥΑΛΙΆ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΣΕ ΑΠΌΣΤΑΣΗ Ή ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΣΑΣ ΤΗΛΈΦΩΝΟ, ΓΡΆΨΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΣΑΣ Ή ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΈΝΑ ΒΙΒΛΊΟ.ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΡΡΎΘΜΙΣΗ! ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ!”

Κριτικές
+ 0
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 97%
4/5 ⭐⭐⭐⭐ 88%
3/5 ⭐⭐⭐ 16%
2/5 ⭐⭐ 7%
1/5 ⭐ 3%
Iakōvos Papadopoulou
@papa0011
Leggi Tutto
Μεγάλο προϊόν. Δεν μπορώ να δω τα πράγματα από απόσταση, αλλά με αυτά μπορώ να δω όλα όσα θέλω να δω. Η ελαφρότητα δεν προκαλεί συνεχή ολίσθηση του πλαισίου των γυαλιών. Μπορώ να δω πολύ καλά και ο ήλιος δεν με ενοχλεί πια. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έφτασαν λίγο αργά, αλλά τους συγχωρώ.🙂
Viktōria Papadopoulos
@vikk44
Leggi Tutto
"Εννοώ ότι έχω 2 βαθμούς στο ένα μάτι και 2,50 στο άλλο, αλλά τα αγόρασα και έκανα το σωστό! Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε πραγματικά να τα χρησιμοποιήσετε για τα πάντα. Αλλάζουν την ένταση του φωτός με το φως και μπορείτε να διαβάσετε στον ήλιο χωρίς καμία δυσφορία. Για μένα, που δυσκολεύομαι να διαβάσω από κοντά και να δω πολύ μακριά, είναι πραγματικά εξαιρετικές γιατί μπορώ να κάνω τα πάντα."
Nefelī Athanasiou
@nefetr_pop
Leggi Tutto
"Έφτασε σήμερα. Η συσκευασία είναι πολύ ωραία και φαίνεται καλή. Όποιος φοράει γυαλιά έχει πρόβλημα, ειδικά το καλοκαίρι.Αυτά λύνουν το πρόβλημα και είναι πολύ αισθητικά ευχάριστα. Η ποιότητα των υλικών φαίνεται εξαιρετική, το ίδιο και το όραμα!"
Kyriakos Nikolaou
@krakos_ni77
Leggi Tutto
"Απίστευτο προϊόν. Πάντα είχα προβλήματα όρασης, αλλά με αυτά τα γυαλιά, η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς. Είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση, και η ποιότητα της όρασης είναι καταπληκτική. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ για τα γυαλιά που γλιστρούν ή τη λάμψη του ήλιου - ένα πραγματικό θαύμα!"
Dīmītra Michailidis
@mich_dimi89
Leggi Tutto
Είμαι ευχαριστημένος με αυτά τα γυαλιά. Έχω μια διαφορετική συνταγή σε κάθε μάτι, αλλά αυτά τα γυαλιά ταιριάζουν απόλυτα. Είναι τόσο ευέλικτα που τα χρησιμοποιώ για ανάγνωση, εργασία στον υπολογιστή και ακόμη και για υπαίθριες δραστηριότητες. Και το γεγονός ότι έφτασαν λίγο αργά δεν έχει σημασία καθόλου, επειδή άξιζαν την αναμονή!
Geōrgios Ioannidis
@geogeo.55
Leggi Tutto
Τι ανακούφιση να βρείτε αυτά τα γυαλιά! Είναι κομψά, άνετα και, το πιο σημαντικό, αποτελεσματικά. Δεν χρειάζεται πλέον να αγωνίζομαι με το έντονο φως του ήλιου ή να ανησυχώ για τα προβλήματα όρασής μου και η εξυπηρέτηση. Επίσης, η εξυπηρέτηση πελατών ήταν εξαιρετική - σίγουρα θα τους συνιστούσα σε όποιον ψάχνει για την τέλεια λύση όρασης!
Precedente
Successivo

Εμφάνιση όλων των 739 κριτικών...

Πώς να παραγγείλετε?

Παραγγείλετε αφήνοντας τα στοιχεία σας παρακάτω.

Θα επικοινωνήσετε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν από έναν από τους φορείς μας για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας.

Γρήγορη παράδοση μέσα σε 48 ώρες, το δέμα σας θα φθάσει στο σπίτι.

Πληρώστε με ασφάλεια κατά την παράδοση του προϊόντος σε μετρητά.

Περιορισμένα κομμάτια

69.99
29,95
  •  
-50%

Συχνές ερωτήσεις

Ναι, για να εξασφαλίσουμε την ευκολία και την ασφάλειά σας, προσφέρουμε Μετρητά Παράδοσης, ώστε να μπορείτε να πληρώσετε!”

“Ο αγγελιαφόρος παραδίδει συνήθως μέσα σε 48 ώρες, αποκλείοντας απρόβλεπτα γεγονότα και καθυστερήσεις.”

Η γρήγορη και ασφαλισμένη αποστολή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Φυσικά! Εάν δεν έχετε συμπληρώσει ακόμα τη φόρμα παραγγελίας και είστε αναποφάσιστοι για το τι πρέπει να κάνετε, θα επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με έναν από τους φορείς μας για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας πριν από την αγορά.

Ναι, εφόσον είναι εντός 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Απολύτως ναι, αν παρατηρήσετε στην επάνω αριστερή γωνία θα δείτε το σύμβολο λουκέτου με τα παπλώματα, αυτό εγγυάται ότι τα δεδομένα σας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια στους φορείς μας που θα είναι υπεύθυνοι για.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην Πολιτική Απορρήτου μας.

Torna in alto