Szállítás 48 órán belül
Készpénz utánvétellel
Átlagos értékelés 4.89
4.89/5

Az önbeállító szemüveg automatikus fókuszálási technológiával és szemenként változó felirattal.

egyablakos megoldás minden látáskorrekciós igényére, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen szemüveget viseljen, még akkor is, ha mindkét szemére más-más felírással rendelkezik.

Rendeljen még ma, hogy aktiválja az 50%-os kedvezményt!
Az utolsó 33 rendelkezésre álló hely.

Limitált darabszámban

HUF29999
HUF 14990
  •  
-50%

INGYENES gyors szállítás 48 munkaórán belül

Ön kényelmesen, készpénzben fizet a termék átadásakor a futárnak.

30 napos visszatérítési jog

Mindössze annyit kell tennie, hogy felteszi a ONE POWER ZOOM GLASSES szemüvegét, és a szeme spontán és automatikusan megtalálja az ideális fókuszt annak megfelelően, amit néz.

Ezután olvashat egy jó könyvet a strandon, használhatja őket a távolba nézésre vagy a fáradtság enyhítésére.

Ez a forradalmi Flex Focus Optics technológia! A szeme automatikusan fókuszál, kiválasztva a megfelelő vényt, hogy jobban lásson!”

Családjával is kicserélheti őket.

Nem számít, hány fok van a szemedben. Az önbeállító funkcióknak köszönhetően a lencsék aszerint igazodnak, hogy mire nézel, és 0,5 és 5,50 dioptria közötti látásélességgel rendelkezők is viselhetik. KÉNYELMES ÉS TARTÓS

Extra erős, kényelmes és stílusos! – Kiváló minőségű anyagokból készült, divatos dizájnnal rendelkezik. Nők és férfiak számára egyaránt ideális!

Többé nem kell attól tartania, hogy véletlen esés következtében eltörik. A halántékok viszont szuper rugalmasak, kényelmesen és simán alkalmazkodnak az arcodhoz. One Power Zoom: Unisex és divatos

Szeretne egy olyan szemüveget, amely bármikor alkalmazkodik, amikor a látása romlik vagy javul, anélkül, hogy drága szemészorvosi vizitekhez kellene folyamodnia? Divatos szemüveget szeretne, amely gond nélkül illeszkedik Önhöz és családtagjaihoz?

ELPUSZTÍTHATATLAN

AUTOFOCUS

Érettségi rendelet

RUGALMAS RUDAK

EGY EGYEDÜLÁLLÓ ÉS FORRADALMI SZEMÜVEG, AMELLYEL TÁVOLRÓL VAGY KÖZELRŐL IS LÁTHATSZ, KÖZELRŐL OLVASHATOD AZ ÚJSÁGOT, HASZNÁLHATOD A MOBILTELEFONT, ÍRHATSZ A SZÁMÍTÓGÉPEN VAGY OLVASHATSZ KÖNYVET. ÖNBEÁLLÍTÓ! EZ A FORRADALOM!

Vélemények
+ 0
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 97%
4/5 ⭐⭐⭐⭐ 88%
3/5 ⭐⭐⭐ 16%
2/5 ⭐⭐ 7%
1/5 ⭐ 3%
István Nagy
@Isti)
Leggi Tutto
Nagyszerű termék. Távolról nem látom jól a dolgokat, de ezekkel mindent látok, amit látni akarok. A könnyűség miatt nem csúszik folyamatosan a szemüveg kerete. Nagyon jól látok és a nap sem zavar már. Az egyetlen negatívum, hogy kicsit késve érkezett, de ezt megbocsátom neki 🙂 .
Ágnes Kovács
@AAgi
Leggi Tutto
"Mármint az egyik szememre 2 fok van, a másikra 2,50, de megvettem őket, és jól tettem! A legjobb dolog az, hogy tényleg mindenre lehet használni őket. A fénnyel együtt változtatják a fényerősséget, és a napon is lehet olvasni mindenféle kellemetlenség nélkül. Nekem, aki nehezen olvasok közelre és távolra is látok, igazán kivételesek, mert egy szemüveggel mindent megtehetek."
János Varga
@Jan
Leggi Tutto
"Ma érkezett meg. A csomagolás nagyon szép és jól néz ki. Mindenkinek, aki szemüveget visel, gondot okoz, különösen nyáron... ezek megoldják a problémát és nagyon esztétikusak. Az anyagok minősége kiválónak tűnik, és a látás is!"
Eszter Tóth
@Es
Leggi Tutto
"Hihetetlen termék. Mindig is voltak látásproblémáim, de ezekkel a szemüvegekkel teljesen megváltozott az életem. Könnyű és kényelmes viselet, a látás minősége pedig elképesztő. Többé nem kell aggódnom a szemüveg elcsúszása vagy a vakító napsütés miatt - egy igazi csoda!"
Gábor Farkas
@Gabi
Leggi Tutto
El vagyok ragadtatva ezektől a szemüvegektől. Mindkét szememre más és más a szemüvegfelírásom, de ez a szemüveg tökéletesen illik. Annyira sokoldalú, hogy olvasáshoz, számítógépes munkához és még szabadtéri tevékenységekhez is használom. És az, hogy kicsit késve érkezett, egyáltalán nem számít, mert megérte várni!
Zsuzsanna Szabó
@Zsuzsi
Leggi Tutto
Micsoda megkönnyebbülés, hogy megtaláltam ezeket a szemüvegeket! Stílusosak, kényelmesek és ami a legfontosabb, hatékonyak. Többé nem kell küzdenem a vakító napsütéssel, és nem kell aggódnom a látásproblémáim miatt, az ügyfélszolgálat pedig kivételes volt. Az ügyfélszolgálat is kivételes volt - mindenképpen ajánlom őket mindenkinek, aki tökéletes látásmegoldást keres!
Precedente
Successivo

Mind a 739 értékelés megjelenítése...

Hogyan kell rendelni?

Rendelje meg az alábbiakban megadott adatok megadásával.

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megerősítsük adatait.

Gyors kiszállítás 48 órán belül, a csomagja hazaérkezik.

Fizessen biztonságosan a termék átvételekor készpénzben.

Limitált darabszámban

HUF29999
HUF 14990
  •  
-50%

Gyakran ismételt kérdések

Igen, az Ön kényelme és biztonsága érdekében utánvétet kínálunk, így közvetlenül a futárnak fizethet, amikor a csomag megérkezik az Ön otthonába!”

“A futár általában 48 órán belül kézbesít, hacsak nem történnek előre nem látható események és késedelmek.”

A gyors és biztosított szállítás teljesen INGYENES.

Hát persze! Ha még nem töltötte ki a megrendelőlapot, és bizonytalan, hogy mit tegyen, egyik operátorunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolja minden kérdését a vásárlás előtt.

¡Sí! Siempre que sea dentro de los 30 días desde la recepción del producto.

Absolutamente sí, si notas en la parte superior izquierda verás el símbolo del candado con https, esto garantiza que tus datos se envían en total seguridad a nuestros operadores que se encargarán de enviar el producto.

Puedes leer para profundizar en el tema nuestra Política de Privacidad.

Torna in alto