BREZPLAČNA 48-H DOSTAVA
GOTOVINO PO POVZETJU

VEČFUNKCIONALNI TLAČNI ČISTILNIK - očistite ali zalijte kot pravi profesionalec brez napora in cevi

(15.105)
5/5

 💦 3 šobe za nastavitev tlaka

  💦 Zmogljiv, lahek in prenosljiv

 💦 Super močan nastavljiv curek +10 metrov razdalje

 💦 Dolgotrajna baterija

NAROČITE DANES 50 % CENEJE
ZADNJIH 18 NA VOLJO

ZADNJI KOSI

188
93
99
  • BREZPLAČNA DOSTAVA V 48H
  • GOTOVINO PO POVZETJU
-50%

30-dnevna pravica do vračila

NIČ VEČ CEVI IN MADEŽEV!

Je vsestransko in učinkovito orodje za čiščenje in zalivanje. Zahvaljujoč napredni tehnologiji vam ponuja udobje pranja avtomobila, čiščenja tal ali zalivanja rastlin, ne da bi morali biti odvisni od električnega priključka ali zapletenih kompletov cevi, ki se zvijajo in ne dosežejo težkih ovinkov

idealen za odstranjevanje najbolj trdovratnih madežev, za nežno izpiranje, zalivanje vašega zelenjavnega vrta ali rož in celo za kopanje vašega 4-nožnega prijatelja!
Njegova prenosljivost in odsotnost žic vam omogočata prosto gibanje po vašem avtomobilu ali na vašem vrtu brez ovir. Poleg tega je vodna pištola zasnovana tako, da je ergonomska in enostavna za uporabo, kar vam omogoča, da jo udobno držite dolgo časa, ne da bi se utrudili.

ZAKAJ IZBRATI IDROPRO?

DOLGO TRAJANJE:

njegova 48v baterija omogoča uporabo IDROPRO za dolge seje ne da bi vam bilo treba skrbeti za nenehno polnjenje

močan motor:

Močan motor poskrbi za pritisk vode do 60 barov, enostavno odstranjevanje blata in najtrdovratnejših madežev od zunanjih površin hiše, vrat, klopi, vrtnega pohištva in opreme, koles, motorjev, avtomobilov, stopnic ipd.

NATANČNOST:

Njegova prenosljivost in odsotnost žic ti omogočajo prosto gibanje okoli vašega avtomobila ali na vašem vrtu brez ovir. Tudi vodna pištola je zasnovan tako, da je ergonomičen in enostaven za uporabo, kar vam omogoča udobno držanje dlje časa ne da bi se utrudili.

učinkovitost:

S svojim močnim pritiskom vode vam ta pištola omogoča Preprosto odstranite umazanijo, blato in ostanke s površine vašega avtomobila in mu povrnete prvotni sijaj. Poleg tega vam koncentriran vodni curek omogoča rdodajte tudi območja, ki jih je najtežje očistiti.

RECENZIJE
+ 0

Kako naročiti

naročite tako, da spodaj pustite svoje podatke

eden od naših operaterjev vas bo poklical, da potrdi vaše naročilo in odgovori na morebitna vprašanja

hitra dostava v 48 urah bo vaš paket prispel na dom

varno plačajte, ko izdelek prispe v gotovini

ZADNJI KOSI

188
93
99
  • BREZPLAČNA DOSTAVA V 48H
  • GOTOVINO PO POVZETJU
-50%

Varnost podatkov naših strank je za nas glavna prednostna naloga. Zavezani smo k varovanju vseh osebnih podatkov, ki jih posredujejo naše stranke, z zanesljivimi varnostnimi protokoli podatkov. Uporabljamo napredne tehnologije in stroge varnostne postopke, da zagotovimo, da so vsi podatki učinkovito zaščiteni in da ima le pooblaščeno osebje dostop do takih informacij. Poleg tega vedno upoštevamo veljavne predpise o zasebnosti podatkov in smo zavezani ohranjanju največje možne transparentnosti pri upravljanju podatkov naših strank.

Podrobne informacije

Pošiljamo z gotovino ob povzetju in največjo prednostjo, paket bo dostavljen v 2 delovnih dneh

Da, za zagotavljanje večjega udobja in varnosti nudimo plačilo po povzetju, plačate lahko neposredno kurirju, ko prispe na vaš dom!

Pošiljanje je POPOLNOMA BREZPLAČNO, hitro zavarovano pošiljanje v 48 urah s plačilom ob dostavi

Vsekakor! Če naročilnice še niste izpolnili in ste neodločeni kaj storiti, vas bo z izpolnjevanjem po telefonu kontaktiral eden od naših operaterjev, da vam pred nakupom odgovori na vsa vaša vprašanja!

Copyright © 2022 Všetky práva vyhradené.

Torna in alto