48 ÓRÁS INGYENES SZÁLLÍTÁS
FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL

MULTIFUNKCIÓS MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ - tisztítás vagy öntözés, mint egy igazi profi, erőfeszítés és tömlők nélkül

(15.105)
5/5

 💦 3 fúvóka a nyomás beállításához

  💦 Erőteljes, könnyű és hordozható

 💦 Szupererős állítható sugár +10 méter távolságban

 💦 Hosszú élettartamú akkumulátor

RENDELÉS MÉG MA 50% KEDVEZMÉNNYEL
UTOLSÓ 18 ELÉRHETŐ

UTOLSÓ DARABOK

ƒ55.877
ƒ 34,800
00
  • INGYENES SZÁLLÍTÁS 48 ÓRÁN BELÜL
  • FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL
-50%

30 napos pénzvisszafizetési garancia

NINCS TÖBBÉ BOSSZANTÓ CSÖVEK ÉS SZENNYEZŐDÉSEK!

sokoldalú és hatékony eszköz a tisztítási és öntözési feladatokhoz. Fejlett technológiájának köszönhetően kényelmesen moshatja autóját, tisztíthatja a padlót vagy öntözheti növényeit anélkül, hogy elektromos csatlakozásra vagy bonyolult, elgörbülő és nehéz szögekbe nem jutó tömlőkészletekre lenne szüksége.

ideális a makacs foltok eltávolítására, kíméletes öblítésre, a zöldségeskert vagy a virágok öntözésére, sőt, még a négylábú barátja fürdetésére is!

Hordozhatósága és zsinórmentessége lehetővé teszi, hogy szabadon, akadályok nélkül mozoghasson autójában vagy kertjében. Ráadásul a vízipisztolyt úgy tervezték, hogy ergonomikus és könnyen használható legyen, így fáradtság nélkül kényelmesen tarthatja hosszú ideig.

MIÉRT VÁLASSZA A HYDROPRO-T?

HOSSZÚ ÉLETŰ:

48 voltos akkumulátora lehetővé teszi, hogy az IDROPRO-t a következő célokra használja hosszú ülések anélkül, hogy aggódnia kellene a folyamatos újratöltés miatt.

erős motor:

A nagy teljesítményű motor akár 60 bar nyomás alá helyezi a vízáramlást., könnyen eltávolítja a sarat és a makacs foltokat a ház külső felületeiről, kapukról, padokról, kerti bútorokról és berendezésekről, kerékpárokról, motorkerékpárokról, autókról, lépcsőkről és még sok másról.

PONTOSSÁG:

Hordozhatósága és vezeték nélküli lehetővé teszi a szabad mozgást az autója körül vagy a kertjében akadályok nélkül. Ezenkívül a vízipisztoly ergonomikus és könnyen kezelhető kialakítású, lehetővé teszi, hogy hosszú ideig kényelmesen tartsa a kezében.fáradtság nélkül.

hatékonyság:

Erőteljes víznyomásával ez a pisztoly lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítja a szennyeződést, sarat és törmeléket a felületről autójának, visszaállítva annak eredeti pompáját. Ezenkívül a koncentrált vízsugár lehetővé teszi, hogy még a legnehezebben tisztítható területeket is eléri.

VÉLEMÉNYEK
+ 0

Hogyan kell rendelni

rendelés az alábbi adatok megadásával

egyik operátorunk felhívja Önt, hogy megerősítse a megrendelését és válaszoljon az esetleges kérdéseire.

gyors feladás 48 órán belül a csomagja megérkezik otthonába

a termék megérkezésekor biztonságosan, készpénzben fizetni

UTOLSÓ DARABOK

ƒ55.877
ƒ 34,800
00
  • INGYENES SZÁLLÍTÁS 48 ÓRÁN BELÜL
  • FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL
-50%

Ügyfeleink adatainak biztonsága számunkra elsődleges fontosságú. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink által megadott valamennyi személyes adat védelme iránt, mégpedig megbízható adatbiztonsági protokollok révén. Fejlett technológiát és szigorú biztonsági eljárásokat alkalmazunk annak biztosítására, hogy minden adat hatékony védelemben részesüljön, és hogy csak az arra felhatalmazott személyek férjenek hozzá az információkhoz. Ezen túlmenően mindenkor betartjuk a vonatkozó adatvédelmi előírásokat , és arra törekszünk, hogy ügyfeleink adatainak kezelése során a lehető legnagyobb átláthatóságot tartsuk fenn.

Részletes információk

Utánvéttel és legmagasabb prioritással szállítunk, 2 munkanapon belül a csomagot kézbesítjük.

Igen, az Ön kényelme és biztonsága érdekében kínálunk utánvétes fizetést, így közvetlenül a futárnak fizethet, amikor megérkezik az otthonába!

A szállítás TELJESEN INGYENES gyors biztosított 48 óra utánvétes fizetéssel

Hát persze! Ha még nem töltötte ki a megrendelőlapot, és bizonytalan, hogy mit tegyen, egyik operátorunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megválaszolja minden kérdését, mielőtt vásárolna!

Copyright © 2022 Všetky práva vyhradené.

Torna in alto