Livrare în 48 de ore
Plată la livrare
rating mediu de 4.89
4.89/5

Ochelari de vedere gradabili, cu tehnologie Auto Focus și grad de corecție variabil pentru fiecare ochi

O soluție unică pentru toate nevoile tale de corecție vizuală, permițându-ți să folosești un singur pereche de ochelari, chiar dacă ai grade de corecție diferite pentru fiecare ochi

Comandă astăzi pentru a activa reducerea de 50%!
Ultimele 33 de disponibilități

Piese limitate

LEU 300.48
LEU 149
  •  
-50%

Livrare rapidă GRATUITĂ în 48 de ore lucrătoare

Veți plăti comod în numerar la livrarea produsului de către curier.

Dreptul de rambursare în termen de 30 de zile

 
 

Doar trebuie să îți pui ochelarii ONE POWER ZOOM și ochii tăi vor găsi în mod spontan și automat focalizarea ideală în funcție de ceea ce privești.

Apoi vei putea citi o carte bună pe plajă, să le folosești pentru a privi departe sau pentru a ameliora oboseala.

Aceasta este Revoluționara Tehnologie Flex Focus Optics! Ochii tăi se vor focaliza automat, alegând corecția necesară pentru a vedea mai bine!”

Le poți împărtăși și cu familia ta.

Nu contează câte dioptrii ai în ochi. Datorită caracteristicilor de auto-reglare, lentilele se ajustează în funcție de ceea ce privești și pot fi utilizate de persoane cu dioptrii cuprinse între 0,5 și 5,50. CONFORTABILE ȘI REZISTENTE

Ultra rezistente, confortabile și cu stil! – Realizate din materiale de înaltă calitate, au un design la modă. Ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați!

Nu va mai trebui să vă temeți că se vor sparge în urma unor căderi accidentale. În schimb, tijele sunt extrem de flexibile, adaptându-se fără probleme și confortabil feței tale. One Power Zoom: Unisex și la modă

Dorești o pereche de ochelari care să se adapteze automat la modificările vederii tale, fără a fi necesare vizite oftalmologice costisitoare? Dorești ochelari la modă care să se potrivească atât ție, cât și membrilor familiei tale, fără probleme?

INDESTRUCTIBILE

AUTOFOCUS

Regulamentul de absolvire

TINI FLEXIBILE

Un singur și revoluționar pereche de ochelari pe care îi poți folosi pentru a vedea de aproape sau de departe, pentru a citi ziarul de aproape, pentru a folosi telefonul mobil, a scrie la computer sau a citi o carte. Se autoreglează! Aceasta este revoluția!”

Recenzii
+ 0
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 97%
4/5 ⭐⭐⭐⭐ 88%
3/5 ⭐⭐⭐ 16%
2/5 ⭐⭐ 7%
1/5 ⭐ 3%
Aneta Dumitru
@AnetDumitru22
Leggi Tutto
Produs excelent. Nu văd prea bine lucrurile de departe, dar cu aceștia pot vedea tot ceea ce doresc. Ușurința nu cauzează alunecări continue ale ramei ochelarilor. Arată foarte bine și soarele nu mă mai deranjează. Singurul lucru negativ este că au ajuns puțin târziu, dar îi iert. 🙂
Anuța Vasile
@AnutaVas
Leggi Tutto
"Vreau să spun că am 2 dioptrii la un ochi și 2,50 la celălalt, dar i-am cumpărat și am făcut ce trebuia! Cel mai bun lucru este că într-adevăr le poți folosi pentru orice. Își schimbă intensitatea luminii cu lumina și poți citi la soare fără nicio neplăcere. Pentru mine, care am dificultăți în citirea de aproape și în vedere de departe, sunt cu adevărat excepționale, pentru că pot face totul cu o singură pereche de ochelari."
Antoneta Vlad
@AntoVlad89
Leggi Tutto
"A ajuns astăzi. Ambalajul este foarte frumos și arată bine. Cine poartă ochelari are o problemă, mai ales vara... aceștia rezolvă problema și sunt foarte plăcuți din punct de vedere estetic. Calitatea materialelor pare excelentă, și totodată și vederea!"
Catinca Nicolae
@CaNe
Leggi Tutto
"Incredibil produs. Am avut întotdeauna probleme de vedere, dar cu acești ochelari, viața mea s-a schimbat complet. Sunt ușori și confortabili de purtat, iar calitatea vederii este uimitoare. Nu mai trebuie să mă îngrijorez pentru alunecarea ochelarilor sau pentru strălucirea soarelui. O adevărată minune!"
Elizabeta Anton
@eliton
Leggi Tutto
Sunt încântat de acești ochelari. Am o dioptrie diferită la fiecare ochi, dar acești ochelari se adaptează perfect. Sunt atât de versatili încât îi folosesc pentru citit, lucrul la computer și chiar și pentru activități în aer liber. Și faptul că au ajuns un pic mai târziu nu contează deloc, pentru că merită așteptarea!
Gheorghița Pascu
@Gheor95
Leggi Tutto
Ce ușurare că am găsit acești ochelari! Sunt eleganți, confortabili și, cel mai important, eficienți. Nu mai trebuie să lupt cu strălucirea soarelui sau să-mi fac griji pentru problemele de vedere. În plus, serviciul pentru clienți a fost excepțional. Cu siguranță i-aș recomanda oricui caută o soluție perfectă pentru vedere!
Precedente
Successivo

Afișați toate cele 739 de recenzii...

Cum să comand?

Comanda lăsând informațiile tale mai jos.

Veți fi contactat în cel mai scurt timp posibil de unul dintre operatorii noștri pentru a confirma datele.

Livrare rapidă în 48 de ore, coletul tău va ajunge acasă.

Plătește în mod sigur la livrarea produsului în numerar.

Piese limitate

LEU 300.48
LEU 149
  •  
-50%

Întrebări frecvente

Da, pentru a-ți asigura o mai mare comoditate și siguranță, oferim Plata la livrare. Vei putea plăti direct curierului când acesta ajunge la tine acasă!

De obicei, curierul livrează în 48 de ore, cu excepția unor imprevizibilități și întârzieri.

Livrarea rapidă și asigurată este complet GRATUITĂ.

Desigur! Dacă nu ai completat încă formularul de comandă e ești încă indecis cu privire la ceea ce să faci, la completarea acestuia vei fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștri pentru a răspunde la toate întrebările tale înainte de achiziție.

Da! Cu condiția să fie în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

Absolut da, dacă observi în partea de sus stânga vei vedea simbolul lacătului cu https, acest lucru garantează că datele tale sunt trimise în siguranță totală către operatorii noștri care se ocupă de expedierea produsului.

Puteți citi mai detaliat politica noastră de confidențialitate pentru a vă informa mai bine despre acest subiect.

Torna in alto