Comandați astăzi înainte de 23:59 pentru a primi oferta

Saltea gonflabilă dublă instantanee care se umflă în mai puțin de 5 minute

CEL MAI VANZAT

Recenzii ★★★★★ 4.8/5

Ultimele piese disponibile

Comandă astăzi până la 23:59
pentru a primi

OFERTA

944 RON

497 RON

CEL MAI CONVENABIL DINTRE TOATE CA UTILITATE ȘI CARACTERISTICI

Descoperiți un nou nivel de confort cu Soft Index: salteaua gonflabilă automată care vă oferă un pat dublu confortabil în câteva secunde!

Fabricat din materiale de înaltă calitate, garantează durabilitate și confort în orice situație, fie că aveți oaspeți acasă, fie că plănuiți o aventură în camping sau la casa de pe plajă.

Uitați de vechile saltele pneumatice incomode și instabile: datorită tehnologiei avansate și designului atent, vă oferim cel mai bun confort și funcționalitate.

Cu ajutorul pompei electrice integrate, veți avea un pătuț practic și confortabil în mai puțin de 5 minute. Când nu mai aveți nevoie de el, se dezumflă rapid pentru o depozitare convenabilă.

Transformă-ți nopțile în momente plăcute cu Soft Index!

ȚESĂTURĂ RESPIRABILĂ ANTIBACTERIANĂ

Țesătura sa hipoalergenică și antibacteriană respirabilă este cea mai bună de pe piață. Vă veți simți ca și cum ați dormi pe o saltea adevărată!

Fibrele sunt respirabile, astfel încât mențin țesătura uscată și răcoroasă chiar și vara!

Uitați de acele saltele obișnuite, de calitate inferioară, care se sparg sau se pătează după doar câteva utilizări!

Salteaua noastră gonflabilă este ideală dacă doriți să faceți o impresie bună oaspeților și prietenilor dvs. atunci când vin la dvs.!

Ultimele piese disponibile

Comandă astăzi până la 23:59
pentru a primi

OFERTA

944 RON

497 RON

FOLOSIȚI-L CU ORICE OCAZIE

Convenabil pentru camping, plajă sau casă de munte, sau pentru a primi oaspeți de familie sau colegi de joacă ai copiilor dumneavoastră.

ERGONOMICE

Calitatea structurii inelului interior Fiber-Tech este combinată cu o suprafață ondulată moale, cu două straturi, care se adaptează la contururile corpului pentru a oferi o experiență de somn fără precedent.

Economie de spațiu, pliabil

Se pliază ușor pentru o depozitare optimă într-un spațiu mic

RECENZII

Evaluarea clienților 4.8/5 ★★★★★

5 stele
4 stele
3 stele
2 stele
1 stea

Nu-mi vine să cred cum o saltea atât de mare se poate plia atât de bine și într-un spațiu atât de mic. Foarte ușor de luat la plajă și în alte locuri. Îmi place la nebunie!
Ioana Popa
Acest lucru este grozav, deoarece nu numai că arată ca un pat real atunci când este umflat, dar dar are și o căpătâiță fantastică pentru ca pernele să nu cadă. Este se umflă și se dezumflă foarte bine. Foarte recomandat
Mihaela Rusu
Este mai bine decât mă așteptam și este mai mare decât mă așteptam, cu tetieră și toate cele. Nu durează mult să se umfle și văd că este de foarte bună calitate. Vine cu o husă de transport. Are și un stil frumos, îmi place. Nu ca acele saltele ieftine care se dezumflă imediat.
Constantin Matei

944 RON

497 RON

Completați formularul de comandă

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate datele noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informație de care aveți nevoie.

Copyright © 2024.

Torna in alto