Поръчайте днес преди 23:59, за да получите офертата

Незабавен надуваем матрак, който се надува за по-малко от 5 минути

N. 1 БЕСТ ПРОДАВАН

Отзиви ★★★★★ 4.8/5

Последни налични бройки

Поръчайте днес до 23:59
за да получите

ОФЕРТАТА

359 BGN

259 BGN

НАЙ-УДОБНИЯТ ОТ ВСИЧКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОЛЕЗНОСТ И ФУНКЦИИ

Открийте новото ниво на комфорт със Soft Index: автоматичният надуваем матрак, който ви осигурява удобно двойно легло за секунди!

Изработен от висококачествени материали, той осигурява издръжливост и комфорт във всяка ситуация, независимо дали имате гости или планирате приключение на къмпинг или къща на плажа.

Забравете старите неудобни и нестабилни надуваеми матраци: благодарение на усъвършенстваната технология и внимателния дизайн ви предлагаме максимален комфорт и функционалност.

С вградената електрическа помпа ще имате практично и удобно детско легло за по-малко от 5 минути. Когато вече не се нуждаете от нея, тя бързо се издува за удобно съхранение.

Превърнете нощите си в приятни мигове със Soft Index!

АНТИБАКТЕРИАЛНА ДИШАЩА ТЪКАН

Неговата хипоалергенна и антибактериална дишаща материя е най-добрата на пазара. Ще се чувствате като на истински матрак!

Влакната са дишащи, така че поддържат тъканта суха и прохладна дори през лятото!

Забравете за обикновените матраци с ниско качество, които се чупят или изцапват само след няколко използвания!

Нашият надуваем матрак е идеален, ако искате да направите добро впечатление на гостите и приятелите си, когато дойдат на гости!

Последни налични бройки

Поръчайте днес до 23:59
за да получите

ОФЕРТАТА

359 BGN

259 BGN

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГО ПО ВСЯКАКЪВ ПОВОД

Удобен е за къмпинг, плаж или планински дом, за посрещане на семейни гости или съученици на децата ви.

ERGONOMIC

Качеството на структурата на вътрешния пръстен Fiber-Tech е съчетано с мека, двуслойна вълнообразна повърхност, която се адаптира към контурите на тялото, за да осигури безпрецедентно преживяване по време на сън.

Спестяващ място, сгъваем

Сгъва се лесно за оптимално съхранение в малко пространство

ПРЕГЛЕДИ

Оценка на клиентите 4.8/5 ★★★★★

5 звезди
4 звезди
3 звезди
2 звезди
1 звезда

Не мога да повярвам как такъв голям матрак може да се сгъне толкова добре и на толкова малко място. Много лесен за пренасяне на плажа и на други места. Обожавам го!
Mariya Georgieva
Този е фантастично, защото не само изглежда като истинско легло, когато е надуто, но и също така има фантастична табла, така че възглавниците да не изпадат. То се надува и издува много добре. Силно препоръчително
Yordanka Nikolov
Тя е по-добра, отколкото очаквах, и е по-голяма, отколкото очаквах, с облегалката за глава и всичко останало. Не отнема много време да се надуе и виждам, че е с много добро качество. Предлага се с калъф за носене. Красив стил също, харесва ми. Не е като онези евтини матраци, които се сплескват веднага.
Dimitar Hristov

359 BGN

259 BGN

Попълнете формуляра за поръчка

В опаковката ще намерите картичка с цялата ни информация за контакт, за да можете да се свържете с нас за всякаква информация, която ви е необходима.

Copyright © 2024.

Torna in alto