Comandă astăzi înainte de ora 23:59 pentru a primi Oferta

FOARCE ELECTRICA PROFESIONALA X-SIZER - TAIATE TOATE PLANTELE SI RAMURI PE CARE LE VREI FARA OBOSIT!

Cel mai bine vândut numărul 1

Recenzii ★★★★★ 4.8/5

Ultimele piese disponibile

Comandă astăzi până la 23:59
pentru a primi

OFERTA

599 RON ​

347 RON

Spune-ți adio mâinilor și mușchilor dornici!

Foarfecele noastre speciale sunt ideale pentru cei care doresc să facă lucrări de grădinărit, dar au dificultăți în tăierea plantelor ore în șir din cauza mâinilor și brațelor obosite. Designul său ergonomic și motorul puternic taie ușor și automat ramurile și plantele în mai puțin de o secundă!

Tăierea plantelor și tufelor din grădină sau tăierea ramurilor copacilor va fi foarte rapidă și convenabilă! Nu vei mai simți brațele obosite și grele. Bateriile integrate permit lucrul continuu ore in sir, fara a ramane niciodata fara incarcare!

TAIE ORICE TIP DE CURENTĂ, CHIAR PE CELE MAI GROSI!

Puterea lamelor duble poate tăia cu ușurință ramuri și mai groase. Cu foarfecele manuale normale este întotdeauna dificil să tăiați ramuri mai mari și riscul este acela de a obosi brațele și mâinile în timpul lucrului prelungit.

Cu foarfecele noastre automate, totuși, va fi o joacă de copii să tăiați ramuri și plante și mai groase, chiar și 10 cm!
Adio joburi obositoare și ore irosite inutil!

Ultimele piese disponibile

Comandă astăzi până la 23:59
pentru a primi

OFERTA

599 RON ​

347 RON

Ușoară și versatilă

Nu veți avea probleme să lucrați ore întregi cu foarfecele noastre, acestea sunt concepute pentru a nu vă îngreuna mâinile în timpul lucrărilor de grădinărit și tăiere!

BATERIE DUBLĂ - DURAȚĂ LUNGĂ

Datorită bateriilor duble reîncărcabile, nu va fi o problemă să funcționeze chiar și ore întregi. Se reincarca in mai putin de 1 ora, pentru a le folosi de cate ori doriti.

LUCRAZĂ ÎN JUMĂTATE DE TIMP!

Cu viteza și precizia tăierii, veți termina de tăiat ramurile și tăierea plantelor în jumătate din timpul necesar de obicei. Lamele cuplează automat ramurile pentru o tăiere rapidă și ușoară.

RECENZII

Evaluările clienților 4.8/5 ★★★★★

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Cumpărat pentru mama care iubește grădinăritul, dar nu a reușit să lucreze de ani de zile din cauza problemelor cu mâinile. Este un produs fantastic și își face treaba bine. Într-o zi am văzut-o lucrând mai bine de 2 ore tăind crengile fără să obosească vreodată. Recomand!
Vasile Popescu
Le folosesc de două luni și sunt uimit de puterea lor cu adevărat uimitoare. Tăie ușor chiar și ramuri de 8 cm. iar bateriile furnizează energie pentru întreaga zi de lucru
Ana Florea
Acum am tăiat în sfârșit toate crengile în mai puțin de 15 minute! Un produs fantastic pe care il recomand oricui vrea sa-si pastreze gradina curata in orice moment!
Andrei Barbu

599 RON ​

347 RON

Completați formularul pentru a comanda

În interiorul pachetului veți găsi un card cu toate informațiile noastre de contact, astfel încât să ne puteți contacta pentru orice informație

Copyright © 2024.

Torna in alto