Поръчайте днес преди 23:59, за да получите офертата

ПРОФЕСИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА НОЖИЦА X-SIZER - ОТРЕЖЕТЕ ВСИЧКИ РАСТЕНИЯ И КЛОНКИ, КОИТО ЖЕЛАЕТЕ, БЕЗ УМОРА!

НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ

Отзиви★★★★★ 4.8/5

Последни налични бройки

Поръчайте днес до 23:59
за да получите

ОФЕРТАТА

209 BGN

135 BGN

СБОГОМ НА БОЛКАТА В РЪЦЕТЕ И МУСКУЛИТЕ ДОКАТО РАБОТИТЕ В ГРАДИНАТА!

Нашите специални ножици са идеални за тези, които искат да се занимават с градинарство, но имат затруднения с подрязването на растенията с часове поради уморени ръце. Неговият ергономичен дизайн и мощен мотор лесно и автоматично реже клони и растения за по-малко от секунда!

Подрязването на растения и храсти в градината или отрязването на клоните на дърветата ще бъде много бързо и удобно! Вече няма да чувствате умора и тежки ръце. Интегрираните батерии позволяват непрекъсната работа в продължение на часове, без никога да се изтощи!

РЕЖЕ ВСЯКАКЪВ ВИД КЛОН, ДОРИ И НАЙ-ДЕБЕЛИТЕ!

Силата на двойните остриета може лесно да отреже дори по-дебели клони. С нормалната ръчна ножица винаги е трудно да се режат по-големи клони и рискът е да уморите ръцете и дланите по време на продължителна работа.

С нашите автоматични ножици обаче ще бъде като детска игра да режете дори по-дебели клони и растения, дори 10 см!
Сбогом на изморителната работа и ненужно пропилените часове!

Последни налични бройки

Поръчайте днес до 23:59
за да получите

ОФЕРТАТА

209 BGN

135 BGN

ЛЕК И УНИВЕРСАЛЕН

Няма да имате проблеми да работите с часове с нашите ножици, те са проектирани да не натежават ръцете ви по време на работа в градината и подрязването!

ДВОЙНА БАТЕРИЯ - ДЪЛЪГ ЖИВОТ

Благодарение на двойните акумулаторни батерии няма да е проблем да работите дори цели часове. Зареждат се за по-малко от 1 час, за да ги използвате толкова пъти, колкото искате.

РАБОТЕТЕ В ПОЛОВИНАТА ВРЕМЕ!

С бързината и прецизността на рязането вие ще завършите рязането на клони и подрязването на растенията за половината от времето, което обикновено отнема. Остриетата автоматично захващат клоните за бързо и лесно рязане.

ОТЗИВИ

Оценки от клиенти
4.8/5 ★★★★★

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Купен за майка ми, която обича градинарството, но не може да върши никаква работа от години поради проблеми с ръцете. Това е фантастичен продукт и върши добре работата си. Един ден я видях да работи повече от 2 часа да подрязва клоните, без изобщо да се умори. съветвам!
Nikolay Georgiev
Използвам ги вече два месеца и съм изумен от наистина удивителната им сила. Те лесно режат дори 8 см клони. а батериите осигуряват енергия за целия работен ден
Rositsa Petrova
Сега най-накрая отрязах всички клони за по-малко от 15 минути! Фантастичен продукт, който препоръчвам на всеки, който иска да поддържа градината си чиста по всяко време!
Petar Atanasov

209 BGN

135 BGN

Попълнете формата за поръчка

Вътре в пакета ще намерите карта с цялата ни информация за контакт, за да можете да се свържете с нас за всякаква информация

Copyright © 2024.

Torna in alto