Παραγγείλετε σήμερα πριν από τις 23:59 για να λάβετε την προσφορά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΚΛΑΔΕΥΤΉΡΙ X-SIZER - ΚΌΒΕΙ ΑΒΊΑΣΤΑ ΌΛΑ ΤΑ ΦΥΤΆ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΆ ΠΟΥ ΘΈΛΕΤΕ!

ΤΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ

Κριτικές ★★★★★ 4.8/5

Τελευταία διαθέσιμα κομμάτια

Παραγγείλετε σήμερα μέχρι τις 11.59 μ.μ.
για παραλαβή

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

158 €

Μόνο με 79 €

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΉΣΤΕ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΎΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΚΗΠΟΥΡΙΚΉ!

Τα ειδικά ψαλίδια κλαδέματος είναι ιδανικά για όσους θέλουν να κάνουν κηπουρική αλλά δυσκολεύονται να κλαδέψουν τα φυτά για ώρες λόγω κόπωσης των χεριών και των βραχιόνων. Ο εργονομικός σχεδιασμός και το ισχυρό μοτέρ του κόβουν κλαδιά και φυτά εύκολα και αυτόματα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!

Το κλάδεμα φυτών και θάμνων στον κήπο ή η κοπή κλαδιών δέντρων θα είναι γρήγορο και άνετο! Δεν θα αισθάνεστε πλέον κουρασμένα και βαριά χέρια. Οι ενσωματωμένες μπαταρίες επιτρέπουν τη συνεχή εργασία για πολλές ώρες, χωρίς ποτέ να ξεμείνετε από ενέργεια!

ΚΌΒΕΤΕ ΚΆΘΕ ΕΊΔΟΥΣ ΚΛΑΔΊ, ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΆ!

Η δύναμη των διπλών λεπίδων διευκολύνει την κοπή ακόμη και παχύτερων κλαδιών. Με τα κανονικά χειροκίνητα κλαδευτήρια, είναι πάντα δύσκολο να κόψετε παχύτερα κλαδιά και ο κίνδυνος είναι να κουραστούν τα χέρια και οι βραχίονες κατά την παρατεταμένη εργασία.

Με το αυτόματο κλαδευτήρι μας, από την άλλη πλευρά, θα είναι παιχνιδάκι να κόβετε ακόμα και πιο χοντρά κλαδιά και φυτά, ακόμα και μέχρι 10 εκατοστά!
Αντίο κουραστική εργασία και χαμένες ώρες!

Τελευταία διαθέσιμα κομμάτια

Παραγγείλετε σήμερα μέχρι τις 11.59 μ.μ.
για παραλαβή

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

158 €

Μόνο με 79 €

ΕΛΑΦΡΎ ΚΑΙ ΕΥΈΛΙΚΤΟ

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να εργάζεστε για ώρες με τα ψαλίδια μας, είναι σχεδιασμένα για να μην επιβαρύνουν τα χέρια σας κατά τη διάρκεια των εργασιών κηπουρικής και κλαδέματος!

ΔΙΠΛΉ ΜΠΑΤΑΡΊΑ - ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΖΩΉΣ

Χάρη στις διπλές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, δεν θα είναι πρόβλημα να εργάζεστε για πολλές ώρες. Επαναφορτίζονται σε λιγότερο από 1 ώρα, οπότε μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ

Με την ταχύτητα και την ακρίβεια της κοπής, θα ολοκληρώσετε την κοπή κλαδιών και το κλάδεμα των φυτών στο μισό χρόνο από ό,τι συνήθως. Οι λεπίδες μπλοκάρουν αυτόματα τα κλαδιά για μια γρήγορη και γρήγορη κοπή.

Κριτικές

Αξιολόγηση πελατών 4.8/5 ★★★★★

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Το αγόρασα για τη μητέρα μου που αγαπάει την κηπουρική αλλά δεν μπορεί να κάνει καμία δουλειά εδώ και χρόνια λόγω προβλημάτων στα χέρια της. Είναι ένα φανταστικό προϊόν και κάνει καλά τη δουλειά του. Μια μέρα την είδα να δουλεύει για περισσότερες από 2 ώρες κλαδεύοντας κλαδιά χωρίς ποτέ να κουραστεί. Το συνιστώ!
Alexandros Karagianni
Τα χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες και έχω μείνει έκπληκτος από την εκπληκτική τους δύναμη. Κόβουν εύκολα ακόμη και κλαδιά 8 εκατοστών και οι μπαταρίες παρέχουν ενέργεια για όλη την ημέρα.
Daphne Ioannidis
Τώρα επιτέλους έκοψα όλα τα κλαδιά σε λιγότερο από 15 λεπτά! Ένα φανταστικό προϊόν που το συνιστώ σε όποιον θέλει να διατηρεί τον κήπο του καθαρό!
Gregorios Mylonas

158 €

79 €

Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε μια κάρτα με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Copyright © 2024.

Torna in alto