Livrare în 48 de ore
În numerar la livrare
Punctajul mediu de la 4,89
4.89/5

PlayMirror - computerul tău de bord cu oglindă

Oglinda cu ecran tactil 4K de ultimă generație, cu navigație, handsfree, muzică, cameră frontală și posterioară care înregistrează și monitorizează mașina 24 de ore pe zi pentru o protecție totală, înregistrează accidentele, vă ajută să parcați și îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte.

Comandați astăzi pentru a activa 40% reducere!
Ultimele 33 de locuri disponibile.

Număr limitat

RON429
RON 289
  •  
-40%

Livrare rapidă GRATUITĂ în termen de 48 de ore lucrătoare

Veți plăti în numerar în mod convenabil la livrarea produsului către curier.

Dreptul la rambursare în termen de 30 de zile

Este foarte ușor de instalat:
pur și simplu fixați-o pe oglinda retrovizoare a mașinii. Cu camera sa frontală și posterioară, este conceput pentru a vă însoți în timpul condusului, ceea ce face ca acesta să fie mai ușor și mai sigur. Datorită camerelor sale și a viziunii 4K, nu veți pierde niciun detaliu în timp ce conduceți. În plus, camerele înregistrează atât atunci când parcați (și nu sunteți în mașină), cât și în timp ce conduceți.

INTERFAȚĂ UȘOR DE UTILIZAT PENTRU O EXPERIENȚĂ FĂRĂ STRES CONTROLAȚI-VĂ CU UȘURINȚĂ MUZICA ȘI APLICAȚIILE PREFERATE

Oglinda retrovizoare are o interfață intuitivă și ușor de utilizat care face ca gestionarea funcțiilor să fie foarte ușoară.

Cu sistemul său de operare intuitiv și opțiunile de personalizare, vă puteți controla muzica, aplicațiile preferate și alte funcții ale mașinii cu ușurință și fără stres.

Alegeți lista de redare preferată, răspundeți la apeluri sau răsfoiți aplicațiile, totul cu doar câteva atingeri pe ecran.

Protecție în caz de accident sau vandalism

Puteți să o folosiți ca oglindă retrovizoare normală?

Absolut!

Prin simpla apăsare a unui buton, aceasta se transformă în mod magic într-o oglindă retrovizoare standard, menținându-vă condusul în siguranță și fără complicații.

Pregătește-ți mașina pentru viitor, nu va fi doar o călătorie, ci o experiență extraordinară cu fiecare kilometru parcurs!

Ajutor cu parcarea

La mersul înapoi, panoul de bord al oglinzii trece imediat la afișarea pe ecran complet a camerei din spate, iar linia de parcare este afișată automat. Acest lucru oferă șoferului cel mai înalt nivel de siguranță și de vizibilitate la mersul înapoi.

ÎNREGISTRARE CONTINUĂ LA 360

Sistemul de control al parcării activează camera chiar și atunci când mașina este staționată și înregistrează orice tentativă de furt, lovitură sau coliziune în timpul parcării, prin intermediul bateriei integrate de 500 mAh. Datorită senzorului de coliziune G-Sensor, în cazul unui accident de mașină, dispozitivul stochează înregistrarea pentru a se asigura că nu se pierd cele mai importante dovezi video.

Vedere pe timp de noapte îmbunătățită

Camerele sunt echipate cu tehnologie 4k avansată, care îmbunătățește viziunea pe timp de noapte în condiții de iluminare slabă, previne supraexpunerea videoclipului în timpul conducerii și al mersului înapoi și oferă o imagine foarte clară pe timp de noapte.

Ascultați muzică și vizionați videoclipuri

dispune de o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care face ca gestionarea funcțiilor să fie foarte ușoară. Alegeți lista de redare preferată, răspundeți la apeluri sau răsfoiți aplicațiile, toate acestea cu doar câteva atingeri pe ecran.

Apple Carplay/Android Auto:

Acesta acceptă conexiunea Carplay a telefonului IOS și conexiunea Android Auto a telefonului Android. După ce utilizați telefonul mobil pentru a stabili o conexiune cu oglinda retrovizoare, puteți utiliza programul de pe telefonul mobil pentru a efectua navigația, muzica, a răspunde sau a încheia apeluri și alte operațiuni.

Control vocal:

Controlează-ți călătoria fără să ridici un deget, datorită controlului vocal intuitiv.

  • 2 camere inteligente de înaltă definiție
  • 1 card SD GRATUIT de 128 GB
  • 1 încărcător auto de 12 V
  • 1 x 10 m cablu de conectare
  • Manual de instrucțiuni în toate limbile
  • Garanție de 3 ani
  • Livrare rapidă în 24/48 ore
  • Plata la livrare
Recenzii
+ 0
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ 97%
4/5 ⭐⭐⭐⭐ 88%
3/5 ⭐⭐⭐ 16%
2/5 ⭐⭐ 7%
1/5 ⭐ 3%
Vasile V.
Vasile V.
Leggi Tutto
L-am montat pe mașina soției mele pentru a-i da o notă inovatoare și trebuie să spun că este foarte tare! Funcționează practic ca un telefon și are o grafică nebună, iar navigatorul este foarte receptiv și rapid, mai bine decât un smartphone
Elena M.
Elena M.
Leggi Tutto
După o săptămână de utilizare vă pot garanta că merită cu adevărat, grafica spectaculoasă, camera precisă și lină vă permite să parcați mai repede, iar înregistrarea pe timp de noapte este utilă în caz de vandalism. Are mai multe funcții pe care încă nu le-am testat, deocamdată 5 stele le merită toate
Ion C.
Ion C.
Leggi Tutto
Nu numai că îmi oferă o mai mare siguranță în timpul condusului, dar îmi permite, de asemenea, să îmi controlez mașina de la distanță, în special în zonele mai predispuse la furt.
Alexandru L.
Alexandru L.
Leggi Tutto
Am găsit în sfârșit o modalitate de a-mi face mașina mai inteligentă! Instalarea a fost super ușoară, iar funcționalitatea oferită este peste așteptările mele. Acum am Carplay și pe vechea mea mașină!!!
Mihaela V.
Leggi Tutto
Imagine clară, instalare ușoară, ajută foarte mult la eliminarea colțurilor ascunse ale mașinii.
Dimitru J.
Leggi Tutto
Făcută pentru rulota mea, deoarece cu camera înaltă nu poți vedea vehiculele din spate. Camera este montată pe plăcuța de înmatriculare și este foarte utilă atât pentru depășiri, cât și pentru a vedea eventualele vehicule din coadă (în special motocicletele care sunt adesea ascunse chiar și de vederea oglinzilor laterale) Vizibilitate bună pe timp de noapte în întuneric. Destul de ușor de asamblat (trebuie doar să găsiți pasajele potrivite pentru cablu). Cu ajutorul cablului de 10 metri am reușit foarte bine să conectez camera pe o autoutilitară de 7,4 metri
Precedente
Successivo

Afișați toate cele 739 recenzii...

Cum se comandă?

Comandați lăsând datele dumneavoastră mai jos.

Un operator vă va contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a vă confirma detaliile.

Livrare rapidă în termen de 48 de ore, coletul dvs. va ajunge la domiciliu.

Plătiți în siguranță la livrarea produsului, în numerar.

Număr limitat

RON429
RON 289
  •  
-40%

Întrebări frecvente

Da, pentru a vă asigura confortul și siguranța, vă oferim plata la livrare, astfel încât să puteți plăti curierul direct în momentul în care coletul ajunge la dumneavoastră acasă!”

“De obicei, curierul livrează trimiterile în 48 de ore, cu excepția evenimentelor neprevăzute și a întârzierilor.”

Livrarea rapidă și asigurată este complet GRATUITĂ.

Bineînțeles că da! Dacă nu ați completat încă formularul de comandă și sunteți nehotărât asupra a ceea ce trebuie să faceți, unul dintre operatorii noștri vă va contacta telefonic pentru a vă răspunde la toate întrebările înainte de cumpărare.

Da, atâta timp cât este în termen de 30 de zile de la primirea produsului.

Absolut da, dacă observați simbolul lacătului cu https în colțul din stânga sus, acest lucru asigură că detaliile dvs. sunt trimise în deplină siguranță operatorilor noștri care vor fi responsabili pentru expedierea produsului.

Puteți citi mai multe despre acest lucru în Politica noastră de confidențialitate.

Torna in alto